Els millors de la setmana

Guerra de sexes: nova narrativa de les crisis financeres

Tenint en compte el mite de la dona imposat per Simone de Beauvoir en El segon sexe (1949), la dona és educada per a ser dòcil, passiva i submisa, de manera que la mateixa assumeix que el seu rol fonamental es troba en el treball domèstic i de cures no remunerat. Un desequilibri que, inevitablement, s’agreuja en temps de crisi. Per Mary M. Villena

Desobeir per a rescatar les persones

Fa temps que el republicanisme sembla viure l’era Gaspart al capdavant del Barça, empatar o no fer el ridícul al Bernabéu salvava la temporada. Ara ho fa que el govern espanyol reconegui una evidència tan clamorosa com que a Catalunya hi ha un “problema polític”. Per Joan Solé

Garants de la veritat

Hem tingut tants fronts oberts que no ens en sabem avenir de tot plegat. Però una de les coses que ha sobrevolat aquesta quàdruple crisi sanitària, econòmica, social i política, és l’infatigable intent de censura que s’està vivint, això ho ha tacat tot, ho ha podrit tot. Per Biel Figueras

- Publicitat -

Mecenes de la cultura antifeixista

Compromís amb el periodisme sense embuts

Des de només 2€/mes fes-te militant de la cultura antifeixista

Breus

Vilallonga troba a faltar el català, l’occità i l’aranès al Parlament i TV3

La consellera de Cultura de la Generalitat, Mariàngela Vilallonga ha assegurat aquest dimecres que també es parla "massa castellà" al Parlament després de la...

Vergés assumeix totes les responsabilitats en la gestió de la crisi

La consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, ha assegurat que assumeix totes les responsabilitats que té en la gestió de la covid-19...

El vicepresident segon i ministre d'Afers Socials, Pablo Iglesias, ha afirmat que el govern espanyol "no renunciarà al diàleg amb cap força política" per...

La fiscalia actua contra el 100.2 dels presos polítics

La fiscalia ha reclamat al Tribunal Suprem que declari la seva competència per revisar els recursos contra l'aplicació de l'article 100.2 del règim penitenciari...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca