Els millors de la setmana

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Guerra de sexes: nova narrativa de les crisis financeres

Tenint en compte el mite de la dona imposat per Simone de Beauvoir en El segon sexe (1949), la dona és educada per a ser dòcil, passiva i submisa, de manera que la mateixa assumeix que el seu rol fonamental es troba en el treball domèstic i de cures no remunerat. Un desequilibri que, inevitablement, s’agreuja en temps de crisi. Per Mary M. Villena

Desobeir per a rescatar les persones

Fa temps que el republicanisme sembla viure l’era Gaspart al capdavant del Barça, empatar o no fer el ridícul al Bernabéu salvava la temporada. Ara ho fa que el govern espanyol reconegui una evidència tan clamorosa com que a Catalunya hi ha un “problema polític”. Per Joan Solé

Garants de la veritat

Hem tingut tants fronts oberts que no ens en sabem avenir de tot plegat. Però una de les coses que ha sobrevolat aquesta quàdruple crisi sanitària, econòmica, social i política, és l’infatigable intent de censura que s’està vivint, això ho ha tacat tot, ho ha podrit tot. Per Biel Figueras

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca