Qui és Amber Heard i com va conèixer a Johnny Depp?

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

T’ho trobes a TikTok, Instagram, YouTube i Twitter. Miris per on miris, el judici entre Amber Heard i Johnny Depp és a tot arreu, amb fragments puntuals o seguiments exhaustis. Avui ens proposem explicar qui és Amber Heard i com amb Johnny Depp van passar d’estar bojament enamorats a demandar-se mútuament i acabar en el judici de l’any.

La vida professional d’Amber Heard

Amber Laura Heard va néixer a Austin en 1986. És coneguda pels seus treballs com a actriu i model estatunidenc. L’artista va participar en concursos de bellesa i va abandonar l’escola secundària catòlica per a començar la seva carrera com a actriu.

Després d’algunes participacions i rols en el món del cinema i la televisió, va tenir el seu primer paper com a veritable protagonista en la pel·lícula All the Boys Love Mandy Lane (2006). Així mateix, la intèrpret sempre va voler dedicar-se al món de la interpretació, per la qual cosa va començar la seva carrera realitzant vídeos musicals, There Goes My Life, de Kenny Chesney, i I Wasn’t preparet, de Eisley. Posteriorment, va obtenir papers secundaris en Jack & Bobby, The Mountain i OC.

La història d’amor entre Amber Heard i Johnny Depp

Tot comença l’any 2011, quan Johnny Depp i Amber Heard es van conèixer mentre gravaven una pel·lícula conjunta. Va ser durant el rodatge de la pel·lícula Diari d’un Seductor, allà les seves vides es van creuar per primera vegada.

- Publicitat -

En el film ell li va donar vida a Paul Kemp i Heard a Chenault. Els actors van començar una la seva relació després que ell acabés el seu romanç amb Vanessa Paradis. Mesos després, es van donar el sí que vull a l’illa privada de Depp a les Bahames.

El matrimoni no va durar molt, ja que al 2016 ella va demanar el divorci argumentant diferències irreconciliables. Fou aleshores quan la situació va empitjorar: un jutge li va atorgar una ordre de restricció a Heard contra Depp arran de l’acusació de violència masclista. Aquest mateix any els actors van signar el divorci i un acord de confidencialitat, encara que la seva separació legal es va oficialitzar el 2017, quan totes dues parts volien deixar el tema enrere.

El judici després del divorci

Per quin motiu han acabat a judici després de l’acord de confidencialitat? Quan Johnny Depp va demandar a Amber Heard per 50M$ després que aquesta publiqués un article d’opinió al The Washington Post on es declarava víctima d’abús i de violència masclista. Aquest fet va provocar que la carrera de Depp es trunqués i a Hollywood li donessin l’esquena amb la pèrdua de papers i patrocinis.

Amber, però, va contraatacar i va denunciar Depp pel doble de diners, assegurant que no l’havia difamat i que tenia proves per a demostrar els seus nombrosos comportaments violents.

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca