Quatre plans per oblidar el procés

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Arriba el cap de setmana i amb l’oci les nostres recomanacions. Així aquesta setmana us fem la recomanació #VBC (vermut, brunch i copa), a més d’una pel·lícula per tal d’arrodonir-ho tot. El Morro fi, The green Spot i Cocoa Cockatil Bar són les nostres apostes. Però també la pel·lícula Hellboy.

Hellboy
Hellboy

Guillermo del Toro és un gran director. Ara mateix acaba de presentar La forma del agua, però nosaltres us volem recomanar Hellboy. L’adaptació del còmic homònim. Una aventura què té com a protagonista a Hellboy, un dimoni invocat pels nazis al final de la Segona Guerra Mundial i que és criat entre els aliats, com a gent del servei secret. Els EUA utilitzaran a aquest dimoni per combatre els elements paranormals i secrets que operen a l’ombra contra l’ordre establert. Una pel·lícula perfecta per tal de deixar passar les hores i submergir-se en els intriguis d’una aventura que ens absorbirà.

Una publicación compartida por MorroFi (@morrofi) el

El Morro fi és el local perfecte per anar a prendre un bon vermut aquest cap de setmana. Un local entre bar de disseny i taverna de tota la vida que ofereix una excel·lent selecció de productes. L’ambient que es crea és semblant al de la sèrie les Coses Grans de Roger Coma. Ho és pels seus bons vermuts i per l’estètica que recorre l’enllaunat, amb bons olis sempre dins del recipient i una decoració que tendeix al blanc que difon l’espai i fa que ens puguem centrar en les nostres converses particulars. Sempre el més important del vermut.

 

The green spot és un restaurant vegetarià per aquells qui no són vegetarians. Una cuina amb influències internacionals que ens demostren que les verdures mai seran avorrides. Si entrem al restaurant per menjar-hi el brunch, hi trobarem parroquians acord a la filosofia del restaurant, homes i dones que es cuiden i estan oberts a noves experiències. El seu receptari surt de la recerca, per tal de fer de la necessitat una virtut i que el fet de no poder servir carn no suposi una molèstia pel comensal. Per això ens recomanen que tastem la seva pizza negra, amb carbó activat o el carpaccio de Kohlrabi. El local actua en consonància i ens proporciona un ambient immillorable, on els dimarts a la nit hi ha música en directe.

- Publicitat -

Cocoa Cocktail Bar és el lloc ideal per calmar la setEls seus còctels són sinònim de festa i espectacle. La penombra i el bon ambient fan d’aquest bar un lloc perfecte per deixar-se sorprendre, sigui per la companyia o la beguda. Aquest ambient clandestí, i l’ascendència filipina del bàrman, l’han portat a crear tota una gamma de còctels inspirats en la tradició filipina, d’entre els quals destacar; Asian Brockmans, un combinat de ginebra amb el que beure la mateixa essència del Cocoa Cocktail Bar.

- Publicitat -