Cap de setmana Mirall

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Encara no heu marxat de Barcelona? Encara no heu deixat enrere la gran metròpolis per endinsar-vos en el món desconegut que és Catalunya? Des de la redacció de Revista Mirall us animem a sortir de la city, deixar de respirar el seu sutge i anar a veure algun paratge. Hi poden anar sols o en parella. Potser és preferible fer-ho amb més amics i una bona nevereta. O anar a un dels nostres restaurants nostrats de l’Empordà, el Montseny o les boniques terres de l’Ebre. No ens enganyem, si agafem el cotxe amb menys de dues hores podem ser a gran part del país. També ens poden deixar portar pels puntuals Ferrocarrils de la generalitat o aventurar-nos amb la RENFE. La voluntat és el primer pas, el segon és triar un bon destí. La Mola de Terrassa, un estany a Vallvidrera, però les excuses són nombroses si s’és gandul. Però si voleu gaudir de veritat, sortiu de casa i marxeu de la ciutat!

 

studio_publicity_kirk_douglas

 

- Publicitat -

100 anys de Kirk Douglas! Cent anys d’un dels actors fetitxes de Hollywood. La seva prolific carrera l’ha fet ser Vincent van Gogh, un galant, un boxejador, o un cow-boy. Però nosaltres us recomanem una pel·licula seva molt especial. Una pel·licula que el va fer ser el galant més revolucionari de Hollywood. Auqesta pel•licula és Espartacus, dirigida per Stanley Kubrick. El guió d’aquesta superproducció el va signar Dalton Trumpo, comunista empresonat pels EUA. La valentia de Kirk Douglas i el seu compromís amb els pobres de la terra, va fer possible que la història d’Espàrtac fos vista per milions de perones en un moment en el que els EUA vivien la paranoia anticomunista. Així doncs, escarxofeu-vos al sofà i poseu-vos a mirar qualsevol de les seves pel·licules i a gaudir. (si sou esquerranosos, mireu Espartacus o Paths of Glory, us donaran motius per odiar les injustícies!)

 

Amazon
Amazon

 

La tercera d’aquestes recomanacions és una sèrie petita i que ha passat una mica desapercebuda. Mozart in the jungle. Avui mateix Amazon estrena la tercera temporada. Aquesta sèrie mostra el dia a dia de l’Orquestra Filarmónica de Nova York. Posant l’emfasis en el seu director, el fictici Rodrigo interpretat per Gael García Bernal. Surrealista i plena d’humor és una sèrie que d’altra banda analitza i explica les contradiccions entre art i societat. Entre l’obra i el seu públic així com el fnançament mateix de les arts. Els exemples que posen, la manera d’afrontar els reptes, i les tensions exemplifiquen el món de les arts. Ja sé sap, le grans obres són aquelles que parlant d’un cas concret, parlen del fet universal. Mozart in the Jungle estrena tercera temporada i jo de vosaltres no el deixaria escapar. No emboliqui la troca, no es posen a veure sèries genocides (Game of Thrones) o sèries psicosocials (House of Cards) mireu una sèrie amable per a parlar sobre allò que és l’art.

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca