Divendres 10 Abril, 2020

Les sèries del moment

Més llegits

Simón tomba les previsions de Sanitat

El director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries (CCAES), Fernando Simón, ha celebrat que el nombre d'hospitalitzats...

No és cap guerra

No és difícil deduir que entre els guionistes de la Moncloa deu haver molts entusiastes de les pel·lícules americanes...

L’OMS posa Espanya d’exemple de “terrible experiència”

L'Organització Mundial de la Salut (OMS) ha demanat als països europeus que prenguin nota de la "terrible experiència" que...

Vergés li toca el crostó a Sánchez

La consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, ha criticat aquest dijous que "els festius, la mona i...

Ecologia feixista: el perill d’idealitzar la natura

Escombro l'últim racó de pols de la casa però un color insòlit m'atura. Sacsejo el cap i apropo el...

Mecenes de la cultura antifeixista

Compromís amb el periodisme sense embuts

Des de només 2€/mes fes-te militant de la cultura antifeixista

Any nou, sèries noves. Cada temporada ens sorprenen noves ficcions, ja sigui per la temàtica que tracten o el potent guió sobre la qual s’estructuren. Si després del final de Breaking Bad només feu que comptar els dies que falten per l’estrena de Better Call Saul, spin-off de la sèrie, us recomanem les ficcions que estan triomfant aquest 2014 i que no us podeu perdre. N’hi ha per a tots els gustos i preferències; peces que han arribat a les nostres pantalles recentment i que s’han guanyat l’aval de la crítica.

True Detective, la nova aposta de l’HBO

Una de les revelacions de la temporada és True Detective, producció de l’HBO amb dues estrelles cinematogràfiques el capdavant: Matthew McConaughey i Woody Harrelson. Els dos actors s’endinsen a la petita pantalla com a dos detectius de l’Estat de Louisiana que durant la dècada dels anys 90 investiguen un macabre assassinat. La ficció, creada per Nic Pizzolato, està ambientada als terrenys pantanosos de Louisiana, i presenta un format serial molt original: el gènere de l’entrevista és el que vertebra l’acció. Sota la direcció de Cary Fukunaga (Jane Eyre), la sèrie explora el costat més fosc de l’individu, començant pels seus dos protagonistes: dos detectius amb molts secrets.

Masters of Sex, la gran revelació

Per a molts és la sèrie de l’any. Quan el doctor Masters i la sexòloga Johnson van començar a estudiar la sexualitat poc s’imaginaven que arribarien a revolucionar el camp de la medicina. A Masters of Sex, ens trobem a finals dels anys 50, quan la societat vivia sota la moral religiosa. El sexe i les relacions de parella eren tema tabú, però la medicina va començar a trencar els tòpics. Amb aquesta proposta de Showtime assistim a un desconegut capítol de la història de la medicina moderna, il·lustrat pel britànic Michael Sheen i Lizzy Caplan. Un tàndem d’actors que t’atrapa a l’instant.

William Masters i Virginia Johnson, pioners en l’estudi de la sexualitat

La presó femenina

Si preferiu la comèdia, o més ben dit, la dramèdia, Orange is the New Black és la vostra sèrie. Aquesta ficció de Netflix està basada en l’experiència de Piper Chapman a la presó per transportar drogues del càrtel. Protagonitzada per Taylor Schilling, la sèrie explora el dia a dia en una presó de dones dels Estats Units. Irradia feminisme, optimisme i molt d’humor: cada personatge té la seva pròpia història, peculiars experiències de delinqüents que conviuen sota un mateix sostre. Ideada per la creadora de Weeds, la sèrie ha estat renovada per una segona temporada.

Ray Donovan o com sobreviure a Los Angeles

Us heu preguntat mai com seria viure a la ciutat de les estrelles, on sempre brilla el sol? Los Angeles pot semblar molt idíl·lica, però amaga una vessant fosca i malvada. Ray Donovan, de Showtime, s’endinsa en el món de les celebrities a través d’en Ray (Liev Schreiber), el qual s’encarrega de solucionar els problemes de les estrelles. Si s’ha de fer desaparèixer un cadàver, es fa. Si cal s’amenaça a un productor de cinema perquè no acomiadi un actor. En Ray combina el negoci amb la vida familiar, a més a més d’haver de lidiar amb el seu problemàtic pare, interpretat per Jon Voight, que acaba de sortir de la presó. Una sèrie plena de referències a Los Soprano i altres famílies del crim organitzat.

- Publicitat -

Mirall és possible gràcies al suport dels seus subscriptors i mecenes. Amb només 2€/mes podem enfortir aquesta aposta periodística sense embuts.

Mecenes de la cultura antifeixista

Compromís amb el periodisme sense embuts

Des de només 2€/mes fes-te militant de la cultura antifeixista

Mecenes de la cultura antifeixista

Compromís amb el periodisme sense embuts

Des de només 2€/mes fes-te militant de la cultura antifeixista

Breus

Llibreries Obertes i Parlem impulsaran una campanya publicitària de suport a les llibreries per Sant Jordi

La campanya Llibreries Obertes ha arribat a un acord amb l'empresa de telecomunicacions Parlem per engegar una acció de difusió i publicitat de cara...

El Gobierno posa fi al confinament total “sense aval científic”

El president del Govern, Quim Torra, ha acusat aquest dijous al Govern central de Pedro Sánchez de preveure que acabi el confinament total la...

Vergés li toca el crostó a Sánchez

La consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, ha criticat aquest dijous que "els festius, la mona i les celebracions no poden marcar...

Sánchez aixeca el confinament total dilluns però ampliarà l’estat d’alarma fins maig

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, s'ha mostrat convençut aquest dijous que caldrà ampliar l'estat d'alarma actual -que finalitza el 26 d'abril- com...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca