La minoria sorollosa de les polèmiques absurdes

Podem concloure, sense temor a equivocar-nos, que dissabte a Barcelona es va manifestar aquella minoria sorollosa que, acompanyada de tota la cort mediàtica de l’Estat, aconsegueix encetar polèmiques artificials.

Des del 2005, 82 famílies han demanat l’escolarització en castellà dels seus fills. Són moltes? Bé, són 4,8 famílies a l’any. Quan al mes de desembre del 2021, quan el Suprem va sentenciar a favor de l’aplicació del 25% de les classes en castellà, els mitjans apuntaven que “es disparen” les peticions per ser escolaritzats en llengua castellana. Eren trenta famílies. Són moltes? En són trenta. Trenta del més del milió i mig d’alumnes que hi ha a Catalunya.

Dissabte es varen manifestar 2.800 persones perquè el castellà sigui vehicular a l’escola. Són moltes persones? En són 2.800. El que vol dir que 7.755.815 catalans no es van manifestar.

Posats a crear polèmiques artificials i absurdes, tractem-les com es mereixen.

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca