Vagi a judici, l’acompanyarem

No feia falta ser un geni per intuir que la gestió econòmica de la junta de Bartomeu ens deixaria en una situació molt difícil de gestionar, el que potser no ens podíem imaginar era que ens situava en la fallida tècnica.

No feia falta ser oposició per adonar-se que l’equip de l’anterior junta li importava un rave l’opinió dels socis i sòcies del club, el que supera qualsevol comprensió és durant vint-i-un partits el qui anàvem al Camp Nou -seguidors del Barça i rivals- no tinguéssim garantida la nostra seguretat.

No hi ha “pau social” ni mirada endavant que pugui justificar que el Club no vagi a judici contra els qui han arruïnat la institució i han posat en perill la seguretat dels seus seguidors.

President Laporta, vagi a judici. Si hi va, l’acompanyarem. Si no depurem responsabilitats marcarem un precedent que ens perseguirà per sempre: ni oblit ni perdó. Han de pagar la seva negligència.

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.