Orgull

Vivim en un món que continua ple de prejudicis. Hem avançat, sí, però alguna cosa estem fent malament si continua havent-hi gent que tria la vida fàcil i fuig de la incertesa. Víctima qui es reprimeix, es limita i no veu més enllà. Orgull per a qui gaudeix de la seva llibertat i es deslliura d’imposicions socials que ens solen condemnar.

No és que el mes de l’Orgull sigui necessari, és que la reivindicació de relacions més enllà de l’heterosexualitat ha de promoure’s cada dia de l’any. Al marge de la discriminació que continua existint contra aquells que viuen la seva sexualitat fora de l’imposat, és essencial promoure la llibertat per a aquells que encara no s’atreveixen a reconèixer-se més enllà del que les normes socials esperen d’ells.

Sobretot per les dones, perquè mai existirà decisió més feminista que la d’estimar-nos les unes o les altres en un món que ens ensenya a odiar-nos entre nosaltres. Perquè la llibertat sol tenir represàlies, sobretot per al sexe femení, però no hi ha major satisfacció que la de triar ser tu mateixa i renunciar a allò que des de petites ens intenten imposar: la servitud i la dependència cap als homes. Pregunteu-vos per què.

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.

The Walking Dead. Madrid 2023

La realitat

Rubiales al claustre

Correlació de febleses

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca