Efemèrides

Divendres passat, 17 de setembre, es complia un any del dia que els impulsors de la Moció de Censura contra la junta de Josep Maria Bartomeu varen presentar a les oficines del Club les 20.687 firmes que farien caure el pitjor president de la història del Barça.

Amb en Marc Duch vàrem comentar aquest aniversari per telèfon, i ho fèiem amb una reflexió compartida: va ser una gran victòria, la transversalitat de la campanya ens va fer conèixer grans culers i companys de viatge; però mirem endavant i no ens limitem a la celebració. El Club viu una situació molt delicada i cal seguir amb la mateixa actitud crítica i d’escrutini que ens caracteritza.

Quelcom similar passa amb l’efemèride del 20 de setembre del 2017. Ja són quatre anys omplint les xarxes de nostàlgia, atrapats en el temps i repetint-nos que ‘ho tornarem a fer’ sense dissipar cap resposta que respongui a la pregunta: si ho tornem a fer, ens tornarem a quedar a la meitat del camí?

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca