Riu avui, demà ja serà una altra història

No vull pensar que la piulada de Memphis Depay del diumenge passat és una mena d’avís perquè ens preparem per al Bayern: “Smile today.. tomorrow is not promised” . Però el cert és que, com la taula de diàleg, torna la Champions i ho fem amb un ànim d’escepticisme notable.

Les 31.213 entrades sol·licitades pels socis abonats resten lluny de les 40.000 disponibles. Un equip amb dificultats per il·lusionar, un entrenador que fa seva la màxima cruyffista de disparar a la llotja per desviar l’atenció i un president que no pot dissimular la seva animadversió a Koeman.

Dani Olmo

No deixa de ser paradoxal que la mateixa setmana on s’insisteix a Mirotic que es rebaixi el seu salari el president Laporta s’atreveixi a dir que al mercat d’hivern podrem comprar. Sona Dani Olmo. Es parla de 60M€. Si tenim aquest pressupost, acomiadem a Koeman -paguem la rescissió- i incorporem un entrenador que pugui encetar un projecte des de zero.

Xavi

Si no hi hagués vetos personals -i sense sentit- pel mig, Xavi Hernández seria l’escollit per iniciar aquesta etapa de reconstrucció futbolística. Si no és ell, qui sembla perfecte per continuar el camí que va iniciar Cruyff i Guardiola va perfeccionar, qui? Friso per conèixer l’alternativa.

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.