I si…

I si el president Torra fa mesos que viu tancat amb un petit i reduït grup de confiança que l’ha fet desconnectar de tots els altres consellers i assessors?

I si el president Torra, des que va anunciar que la legislatura acabaria amb un referèndum sense que els seus socis de govern i el govern a l’exili en tinguessin coneixement, ha refredat tant la relació amb el president legítim, Carles Puigdemont, que només tenen contactes esporàdics?

Preguntes que em faig.

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca