“Si jo agafés els teus 30 anys…!”

L’altre dia es va reproduir una conversa bastant curiosa al meu voltant, una companya explicava que aviat farà 30 anys. No volia parlar del tema, preferia no comentar si hi haurà alguna festa ni res relacionat amb l’aniversari. Un dels presents, de més de 40 anys, li digué: “Per què no en vols parlar? Has de fer una gran festa! Si jo agafés els teus 30 anys…!”. És la clàssica reacció d’aquell que ja els va viure, una expressió repetida per quasi tots els qui han passat aquella edat, la recorden amb nostàlgia i pretenen dotar d’il·lusió a l’amic o l’amiga que l’està a punt d’afrontar.

Lluny d’una reacció favorable, ella va creuar els braços i se’l va quedar mirant. “De debò vols agafar els meus 30 anys? A la cua de l’atur, fent petites feines que no em permeten viure i sense poder planificar mínimament la meva vida? De debò vols agafar els meus 30? Potser sóc jo qui vol agafar els teus 40”. Vam canviar de tema.

- Publicitat -

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca