Les apostes esportives van més enllà del futbol

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Internet s’ha convertit en la pedra angular de l’oci del segle XIX. Si fins fa pocs anys era impensable realitzar accions tan simples com comprar roba o veure una sèrie a través del telèfon intel·ligent, ara és difícil trobar algú que no realitzi alguna d’aquestes accions. La xarxa, per tant, ha esdevingut un factor de canvi en diversos àmbits comercials i molts sectors han hagut d’adaptar-se per no desaparèixer. Almenys això és el que passa amb la indústria del joc. Avui dia, qualsevol casa de apuestas disposa d’una pàgina web i d’una app per facilitar l’accés, i això ha contribuït sens dubte al creixement que el sector ha experimentat al llarg de l’última dècada.

Per descomptat, l’aspecte cultural també té molt a veure amb tot això. El nostre és un país que, històricament, ha recorregut a les apostes esportives en les seves diferents formes. I el futbol, per descomptat, es queda amb una part molt gran del pastís. No obstant això, l’afició per l’esport no acaba aquí, i hi ha molts seguidors d’altres disciplines. Així, la nova realitat, que es caracteritza per l’ampli ventall de possibilitats que ofereix la xarxa, està puntejada de tota mena d’opcions per triar.

El bàsquet, un gegant al nostre país

El bàsquet, des de fa molts anys, s’ha convertit en una de les opcions esportives preferides a tota la península. La presència de reconeguts equips a la Lliga ACB, com el Barcelona Futbol Club, el Joventut de Badalona o el Reial Madrid, han aconseguit mantenir l’emoció entre els aficionats. I això, per descomptat, s’ha reflectit en el món de les apostes esportives. Així, aquesta disciplina esportiva és una de les alternatives més populars entre els jugadors, que poden apostar per la diferència de punts o la línia de diners.

Ciclisme, una altra opció popular

Cada vegada que s’acosta l’estiu, el ciclisme sembla despertar de la seva letargia per prendre una posició predominant en la llista dels esports més populars. Fer apuestas de ciclismo sembla una tradició, sobretot quan arriben esdeveniments de renom com la Vuelta a Espanya o el conegut Tour de França. Aquí és possible apostar pel guanyador de cada etapa o el campió final, però en certs esdeveniments també hi ha diferents combinacions, incloent-hi apostes sobre el rendiment global d’un equip.

- Publicitat -

El tenis no es queda enrere

Sens dubte, el nom de Rafa Nadal ha estat responsable, almenys en part, del gran seguiment que un esport com el tenis ha tingut en els últims anys. I és que, cada vegada que el campió mallorquí juga, sobretot quan ho fa contra alguna figura important, les cases d’apostes treuen fum. No obstant això, no hem d’oblidar l’existència d’alguns dels tornejos més emblemàtics, com Wimbledon, l’Open d’Austràlia o el Roland Garros. Tanmateix, els corredors d’apostes van introduir les apostes en viu en aquesta disciplina, cosa que s’ha percebut positivament entre el públic.

#apuestas

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca