Mar i Cel torna a Barcelona

La tràgica història d’amor i passió entre Musulmans i Cristians torna a l’escena teatral barcelonina amb l’estrena de Mar i Cel. L’obra, convertida en la joia de la corona de la companyia Dagoll Dagom, compleix 40 anys i ho fa tornant als escenaris de la ciutat, concretament al Teatre Victòria.

Amb una posada en escena més espectacular que les anteriors representacions i un nou càsting d’actors, l’obra ens trasllada a l’Espanya del segle XVII. Un país dividit entre cristians i musulmans i on la vida a ultramar era un dels motors de l’estat. Roger Berruezo i Ana Sanmartín es posen a la pell d’en Saïd i la Blanca, un morisc i una cristiana que s’enamoren. El veterà actor Pep Cruz torna a interpretar en Joanot, un personatge clau en la trama.

Sota la direcció de Joan Lluís Bozzo, la peça té una forta presència audiovisual i consta de dues parts. A la primera, el públic s’endinsa en la societat de l’època i en l’ambient en el qual es desenvolupa l’obra -el mar, principalment – mentre que a la segona part la relació amorosa entre els dos protagonistes centra tota l’atenció. Albert Guinovart porta la batuta en l’apartat musical de l’obra, una delícia sensorial que impacta a l’espectador gràcies a l’ampliació sonora del so surround. Més que una obra teatral, Mar i Cel és una experiència.

- Publicitat -

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Breus

El 71% de les empreses esportives queden fora de les ajudes del Govern

El clúster del sector empresarial esportiu, INDESCAT, ha denunciat que els ajuts anunciats pel Govern al sector de l'esport són insuficients i "no cobreixen...

40 anys sense una llei electoral catalana

40 anys després de la restitució del Parlament la llei electoral catalana continua sent la gran assignatura pendent després de diversos intents fracassats. Catalunya...

El toc de queda de Nadal i Cap d’Any serà de 1.00 hores a les 6.00 hores

El Govern central proposa limitar a sis persones les reunions familiars i socials que se celebrin durant les festes de Nadal i un confinament...

Un buc de la Marina russa expulsa un destructor dels EUA al golf de Pere el Gran

Un buc de guerra de l'Armada de Rússia ha expulsat un destructor de la Marina nord-americana que havia entrat dins d'aigües territorials russes al...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca