Ciència de comarques

Des de fa un parell de mesos, el Museu de Ciències Naturals de Granollers, “La Tela”, ofereix una oferta renovada d’activitats molt atraient. Exposicions que trenquen tòpics, com la dedicada als rat-penats de les nostres contrades, o d’altres que enalteixen la paradoxal bellesa natural pròpia de les papallones que pacientment algú ha capturat i col.leccionat.

Però si hi ha una activitat que ha capgirat la rutina museística local, crec que aquesta ha estat la inclusió del planetari en el calendari mensual d’actes. Un planetari que, conduit de manera molt didàctica, ofereix a grans i petits l’oportunitat de fer un tomb pel cel -figurat- que ens cobreix nit darrera nit. Cada mes, el museu ha programat diverses sessions de tarda i capvespre per observar com evolucionen els astres a mesura que avança l’any. A un preu popular i amb un bon feix d’explicacions i temps per resoldre dubtes, esdevé una gran oportunitat per iniciar-se en l’astronomia. Tal ha estat l’èxit en la meva persona, que ja friso per seure a escoltar i veure la següent sessió…Júpiter m’espera.

 

- Publicitat -

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Els més llegits

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca