“Els qui prioritzen no enfrontar-se a la repressió s’han d’apartar”

Entrevistem Josep Costa, advocat i vicepresident de la Mesa del Parlament de Catalunya del 2018 al 2021 Actualment treballa de lletrat a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i exerceix de professor de Teoria Política a la Universitat Pompeu Fabra.

“Hem normalitzat o acceptat una repressió que dinamita el nostre sistema democràtic”

“Ningú donava possibilitats d’èxit a la manifestació de la Diada, el president autonòmic es pensava que seria un fracàs. Ell mateix es va posar una soga al coll i va crear el marc que era una mobilització contra la deriva autonomista del Govern”

“Cal tornar a posar la independència a l’agenda política, una de les conseqüències de la Diada és que la independència torna a estar sobre la taula”

“El lideratge de Junqueras i Rovira està sota sospita d’estar condicionat per la repressió”

“Aquells lideratges que, per circumstàncies, prioritzen no entrar a la presó o no enfrontar-se a la repressió haurien de fer un pas al costat, d’apartar-se de la política i no condicionar la política del Govern de Catalunya”

Seguim gràcies a tu!

D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors.

Els més llegits

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca