“Els qui prioritzen no enfrontar-se a la repressió s’han d’apartar”

Entrevistem Josep Costa, advocat i vicepresident de la Mesa del Parlament de Catalunya del 2018 al 2021 Actualment treballa de lletrat a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i exerceix de professor de Teoria Política a la Universitat Pompeu Fabra.

“Hem normalitzat o acceptat una repressió que dinamita el nostre sistema democràtic”

“Ningú donava possibilitats d’èxit a la manifestació de la Diada, el president autonòmic es pensava que seria un fracàs. Ell mateix es va posar una soga al coll i va crear el marc que era una mobilització contra la deriva autonomista del Govern”

“Cal tornar a posar la independència a l’agenda política, una de les conseqüències de la Diada és que la independència torna a estar sobre la taula”

“El lideratge de Junqueras i Rovira està sota sospita d’estar condicionat per la repressió”

“Aquells lideratges que, per circumstàncies, prioritzen no entrar a la presó o no enfrontar-se a la repressió haurien de fer un pas al costat, d’apartar-se de la política i no condicionar la política del Govern de Catalunya”

Seguim gràcies a tu!

D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors.

Els més llegits