#BuenasTardesPulitzer torna amb les seves mítiques tardes barcelonines

La terrassa de l’Hotel Pulitzer, coneguda per haver estat la primera a obrir fa vuit anys, va inaugurar la temporada l’11 de maig i la tancarà a finals d’octubre si el temps ho permet. Com és habitual, comptarà amb música en directe cada dimecres i sessions de Dj’s de l’escena electrònica de la ciutat cada dijous i divendres. Ara com a novetat també els dissabtes.

La programació musical ve acompanyada d’una oferta gastronòmica facturada pel xef Olly Meluish, que aposta per la cuina de carrer en format barbacoa, sense perdre la naturalesa intrèpida del show cooking.

D’aquesta manera, #BuenasTardesPulitzer s’ha consolidat com una de les cites imprescindibles de l’estiu, el crossover perfecte que encaixa una oferta musical exquisida amb la millor gastronomia. Aquesta temporada es podrà gaudir de formacions com ara: urfabrique, Abc Dialect, Egosex, Olympic Flame, Fatamorgana, Siwo, Honolulu, Belushi o L’hologramme; i a Dj’s com Telexketch, Loli Zazou, Dadame, Zonzo, Palm Grease, JMII, Discos Paradiso Crew, Josep Xortó,  Dj Bruce Lee,  MLiR,  Luis Costa,  Marcello Giordani,  Virginie aka Vir,  Troya Modet, Arnau Obiols, Lucient, Joanna K B2B Guillaume Keller  (The House Party),  Spacer, Guim, John Heaven b2b Daniel 2, Headbirds o Sonido Tupinamba.

 

- Publicitat -

Aquesta és la programació de juny: 

1 Gullen
5 Hola Chica
6 These Charming Nights: Dj Borja & special guest
7 Arnau Obiols
8 Dadame
12 Egosex
13 Stefan Mac b2b Daniel 2
14 Kiss Me Again
15 JMII b2b Antonio
19 TBA
20 Telexketch
21 Troya Modet
22 Discos Paradiso
26 Germà Aire
27 John Heaven
28 DJ Bruce Lee
29 Josep Xortó

 

- Publicitat -

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Breus

Tres webs de la Generalitat deixen al descobert correus electrònics i contrasenyes

La Generalitat de Catalunya ha detectat vulnerabilitats en tres pàgines web pròpies que haurien deixat al descobert correus electrònics i contrasenyes, segons ha avançat...

Unides Podem fa una crida a eliminar el “secessionisme fiscal” de Madrid

Unides Podem ha assegurat que una via per solucionar la "crisi territorial" del país passa per eliminar el "secessionisme fiscal" de Madrid, el 'dumping...

Catalunya participa en un projecte europeu per a la inclusió de nenes i dones gitanes

La Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, amb el Programa del Poble Gitano i de la Innovació Social, participa en...

Felipe González s’emprenya

L'expresident del Govern espanyol Felipe González ha avisat aquest dijous a l'executiu de Pedro Sánchez que no es pot construir un "projecte de futur"...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca