#BuenasTardesPulitzer torna amb les seves mítiques tardes barcelonines

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

La terrassa de l’Hotel Pulitzer, coneguda per haver estat la primera a obrir fa vuit anys, va inaugurar la temporada l’11 de maig i la tancarà a finals d’octubre si el temps ho permet. Com és habitual, comptarà amb música en directe cada dimecres i sessions de Dj’s de l’escena electrònica de la ciutat cada dijous i divendres. Ara com a novetat també els dissabtes.

La programació musical ve acompanyada d’una oferta gastronòmica facturada pel xef Olly Meluish, que aposta per la cuina de carrer en format barbacoa, sense perdre la naturalesa intrèpida del show cooking.

D’aquesta manera, #BuenasTardesPulitzer s’ha consolidat com una de les cites imprescindibles de l’estiu, el crossover perfecte que encaixa una oferta musical exquisida amb la millor gastronomia. Aquesta temporada es podrà gaudir de formacions com ara: urfabrique, Abc Dialect, Egosex, Olympic Flame, Fatamorgana, Siwo, Honolulu, Belushi o L’hologramme; i a Dj’s com Telexketch, Loli Zazou, Dadame, Zonzo, Palm Grease, JMII, Discos Paradiso Crew, Josep Xortó,  Dj Bruce Lee,  MLiR,  Luis Costa,  Marcello Giordani,  Virginie aka Vir,  Troya Modet, Arnau Obiols, Lucient, Joanna K B2B Guillaume Keller  (The House Party),  Spacer, Guim, John Heaven b2b Daniel 2, Headbirds o Sonido Tupinamba.

 

Aquesta és la programació de juny: 

1 Gullen
5 Hola Chica
6 These Charming Nights: Dj Borja & special guest
7 Arnau Obiols
8 Dadame
12 Egosex
13 Stefan Mac b2b Daniel 2
14 Kiss Me Again
15 JMII b2b Antonio
19 TBA
20 Telexketch
21 Troya Modet
22 Discos Paradiso
26 Germà Aire
27 John Heaven
28 DJ Bruce Lee
29 Josep Xortó

- Publicitat -

 

- Publicitat -