Frank Surimi #DesmuntantTòpics: Som els valencians uns falsos? (VÍDEO)

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Hola, #valencianers! Soc Fran, encara que molts em coneixen al món d’Internet com a Frank Surimi i diuen que soc Youtuber! Una proposició que tinc al meu canal és fer ús i promoció de la nostra llengua i cultura: de vegades faig el gamba i en alguna ocasió em pose més seriós i pegue “xarraos” un poquet més haters cap als comportaments socials.
A partir de ja, tots els mesos em trobareu per ací i us desmuntaré mites sobre els valencians, m’hi acompanyeu?

De segur que més d’una vegada heu sentit que els valencians som uns falsos que solament mirem pel nostre interés… Doncs bé, hui he vingut ací a desmuntar aquest tòpic. Així que fes clic al PLAY, agafa un bon granissat de llima o d’orxata, posa’t fresquet i sigues benvingut a aquest #DesmuntantTòpics

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca