Frank Surimi #DesmuntantTòpics: Som els valencians ”corruptes”? (VÍDEO)

unnamedHola, #valencianers! Sóc Fran, encara que molts em coneixen en el món d’internet com a Frank Surimi i diuen que sóc Youtuber!! Una proposició que tinc en el meu canal és fer ús i promoció de la nostra llengua i cultura: a vegades faig el gamba i en alguna ocasió em fique més seriós i pegue “xarraos” un poquet més haters cap als comportaments socials .
A partir de ja, tots els mesos em trobareu per aquí, desmuntant-vos mites sobre els Valencians, m’acompanyeu?

En aquesta ocasió parlarem sobre la corrupció. Uns dels mites que ens acompanya des de fa molt de temps és eixe que diuen, que els valencians som uns corruptes! Què hi ha de cert en això? Som els valencians uns corruptes? Avui trencarem aquest mite! Fes clic al PLAY, agafa un bon granissat de llima o d’orxata, posa’t fresquet i sigues benvingut al meu primer #DesmuntantTòpics

 

- Publicitat -

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Els més llegits

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca