QUIET’S? | Carmen Seijas

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Deu preguntes i deu respostes per saber qui és què

La il·lustradora Carmen Seijas, sobretot reconeguda sota el pseudònim Hanako Mimiko ens invita al seu pensament interior. Al igual que en els seus imaginaris onírics que desprenen una energia vibrant per l’ondulació dels colors i les formes, descobrim com és la seva vivència visual-sensorial:

Captura de pantalla del seu compte d’Instagram

Quina consideres que és la teva primera obra?

La meva primera obra jo diria que és un quadre d’una sirena que el meu avi va tenir a casa seva fins que va morir. El vaig dibuixar amb la part superior del crani plana perquè encara no entenia res sobre la perspectiva.

- Publicitat -

La teva cita preferida? De qui és?

De Pessoa: “Tengo que escoger lo que detesto: o el sueño, que mi inteligencia odia, o la acción, que a mi sensibilidad repugna; o la acción para la que no nací, o el sueño para el que no ha nacido nadie. Resulta que como detesto a ambos, no escojo ninguno, pero, como alguna vez tengo que soñar o actuar, mezclo una cosa con la otra”.

De quin color i en quin to visualitzes els records?

Tenen un filtre blau, que estrany, mai ho havia pensat.

Quina escena cinematogràfica t’ha marcat més?

Moltes de Kim Ki-Duk però ara mateix m’ha vingut al cap a Primavera, estiu, tardor, hivern y… primavera, l’escena de la caligrafia escrita amb la qua del gat.

Quin és el teu objectiu a la vida? Quin és el sentit de la vida?

Si tingués la resposta sobre el sentit de la vida no estaria aquí.

El meu objectiu personal és alliberar-me de les meves pors, aprendre a viure tan connectada com sigui possible en aquest plànol existencial. Alliberar-me del condicionament social, bàsicament que em doni més igual tot.

En el cas de viure una apocalipsi i et donessin l’oportunitat de recrear una societat, quinx famosx t’acompanyaria?

Serveix la situació actual com escenari apocalíptic?

M’agradaria Bill Murray però a aquest pas estarem la meva gata i jo soles.

Tria una característica que admiris de la humanitat

L’empatia (però no tothom la té)

Quina cançó cantaries en un karaoke sense parar?

Total eclipse of the heart.

Ens comparteixes una mania curiosa?

Tinc una mica de TOC així que tinc moltes, però curiosa pot ser, quan estic estressada abans d’anar a dormir he de comprovar que tots els calaixos i portes de la cuina estan tancats. Encara que visualment es veuen tancats, els he de tocar.

Què penses del nudisme?

Em sembla guai, ho faig sempre que puc.

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca