La Masia i Barça TV, amb Jaume Marcet

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Jaume Marcet s’ha convertit al llarg dels anys en un referent dins del periodisme relacionat amb les categories inferiors del FC Barcelona. Va entrar a Barça TV fa més de vint anys i, fins avui, ha estat la veu dels partits de totes les categories blaugranes. Amb ell parlem sobre la situació actual del Club i de la pedrera, especialment, de les generacions que venen. També de la seva situació personal i professional amb el tancament de la televisió oficial del FC Barcelona.

 

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca