La retirada del noi de Linyola, amb Bojan Krkić

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Bojan Krkić va anunciar fa unes setmanes que penjava les botes després d’una extensa i exitosa carrera que va començar a Bellpuig i l’ha portat a jugar més de quatre-cents partits i marcar gairebé noranta gols a tres continents diferents. El futbolista dirà adeu de forma definitiva a la seva etapa com a jugador aquest pròxim dijous 8 de juny, al camp d’esports municipal de Lleida, amb un partit amistós entre les seleccions de Catalunya i Mali.

El noi de Linyola ens obre les portes de ‘Never say never’ per conversar sobre el Barça, la selecció catalana i la seva experiència en el món del futbol. A més, repassem un viatge que l’ha portat a Barça, Roma, Milan, Ajax, Stoke City, Mainz 05, Alavés, Montreal i Vissel Kobe. En total, ha aconseguit 3 Lligues espanyoles, 2 Champions, 1 Copa del Rei, 2 Supercopes d’Espanya, 1 Supercopa d’Europa, 1 Mundial de clubs, 1 Eridivise, 1 Supercopa neerlandesa, 1 Campionat canadenc, 1 Europeu sub17 i 1 Europeu sub21. Pel que fa al Barça, és el màxim golejador de les categories inferiors del club amb més de vuit-cents gols i, amb el primer equip, va jugar 163 partits oficials i 41 gols.

 

- Publicitat -