QUIET’S? | Adela Sanz

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Deu preguntes i deu respostes per saber qui és què

En vers una societat que ens ha ensenyat sempre a posar bona cara, a creure’ns que tot va bé, Adela Sanz Angulo, o també anomenada pel pseudònim artístic Adelaxd ens mostra la veritat.

Captura de pantalla del compte d’Instagram

Una sinceritat a vegades enfadada, a moments nua i tan crua que ens voldríem arrencar el cor i el cap, d’altres on simplement ens deixar fluir, mirar-nos per dins i de la mà vèncer tot, però sempre amb humor, combatiu i fràgil, ja que ens ensenya a acceptar-nos per progressar a riallades. Per això l’entrevistem, per sentir la seva ironia en vers la vida, tan transparent i autèntica:

Quin consideres que és la teva primera obra?

- Publicitat -

Un quadre de tres oques que vaig fer el 97 (tenia 6 anys), quan no estava segura de per a quin costat era el 9 (avui dia todavia dubto) i vaig signar P7.

La teva cita preferida? De qui és?

“Para lo que me queda en el convento,  me cago dentro”. També m’agraden “virgensita que me quede como estoy”, “mi gozo en un pozo” i “cauno es cauno”. No conec els autors, crec que són part del refranyer espanyol.

De quin color i en quin to visualitzes els records?

Crec que blau però no estic segura d’estar a l’alçada de la profunditat d’aquesta pregunta xd.

Quina escena cinematogràfica t’ha marcat més?

El Rey León, quan el pare es mor i Simba es posa molt trist.

Quin és el teu objectiu a la vida? Quin és el sentit de la vida?

El meu objectiu és ser feliç. I per a aconseguir-ho, el meu pla és simplificar al màxim, tenir a prop a les persones que vull i em volen, i riure’m de tota la resta. Sentit crec que no hi ha, crec que això ens ho tenim que inventar. El meu sentit ara mateix és respectar-me a mi mateixa. Si és això sí, això té sentit, si no, és una ximpleria tanta anada i vinguda.

En el cas de viure una apocalipsi i et donessin l’oportunitat de recrear una societat, què famosx t’acompanyaria?

Home doncs si haig de posar-me a procrear i recrear una societat sencera així a la babalà, aprofitaria i ho faria amb la meva parella El Kanka, Juan pels amics.

Tria una característica que admiris de la humanitat

De la humanitat admiro l’amor. És a dir, admiro molt a la gent que sap donar amor. També m’agrada molt la gent sincera amb si mateixa però això ja és nivell 2 de dificultat. Amb això de l’amor em conformaria.

Quina cançó cantaries en un karaoke sense parar?

La flaca de Jarabe de Palo. Basat en fets reals.

Ens comparteixes una mania curiosa?

Crec que no tinc. Tot el que se m’ocorre em sembla raonable i pràctic la veritat. Potser la meva mania és no admetre les meves manies.

Què penses del nudisme?

M’encanta. Sóc nudista de naixement però la meva mare es veu que no va voler veure-ho i em va vestir. La majoria de vegades he anat nua per casa i sempre m’han renyat. A la platja em despullo del tot quan els cartells em permeten. Sóc molt fan del que no té capes.

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca