Dimarts 10 Desembre, 2019

Sí, era Elsa Artadi

   

Divendres 17 de maig, la número 2 de Junts per Catalunya Barcelona, Elsa Artadi, fou la protagonista del segon episodi de La Cova. Aquest és el resultat d’un vespre de conversa amb una cervesa: l’Almogàvers. Un patrocinador: Filmin. Un col·laborador: Cervesa La Brava.

6,118FansM'agrada
1,044SeguidorsSeguir
15,584SeguidorsSeguir

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca