Les increïbles històries dels llocs màgics de Catalunya, amb Emili Gil

Emili Gil Pedreño és escriptor i poeta. Fou secretari de l’Associació de Joves Escriptors en Llengua Catalana des del 1992 al 2000.

Coautor del llibre ‘Catalunya encantada’, i autor d’una col·lecció de set quaderns que tracten sobre folklore, llegendes i fets paranormals de diversos llocs de Catalunya. És el tema que tractarem avui: indrets màgics de Catalunya.

Seguim gràcies a tu!

D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors.

Els més llegits

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca