Entrades i sortides, com renovaríem la plantilla del Barça?

La tertúlia dels dimarts amb en Marc Duch, en Jordi Mestre i en Joan Solé. Avui ens fem de secretaris tècnics i donem les altes i baixes de la plantilla del primer equip masculí.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca