Què volen els joves? Presentació del primer número en paper

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Dijous 22 de febrer, 19:00h
FNAC L’ Illa Diagonal

Què volen els joves?

Presentació de la revista en paper amb el director de betevé Sergi Vicente

Primer número de la segona edició de la versió en paper de Revista Mirall. Una nova edició que serà bimensual, així com gratuita.

Us esperem a tots per celebrar una nova etapa de Revista Mirall.

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca