eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  ACTE EN OBERT | És aquesta dona la Marta Rosique?

  DIVENDRES 20 de DESEMBRE – 19:45h
  Craft Barcelona – C/ del Paradís, 4, 08002 Barcelona

  La Cova: el nou programa d’entrevistes que no presenta Ricard Ustrell. Una conversa amb la periodista Marta Rosique.

  Entrada lliure, cervesa, i un show de 35 minuts en directe al carrer Paradís 4 o a les nostres xarxes en rigorós directe!

  - Publicitat -

  Seguim gràcies a tu!

  Des del 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció ens ajuda a continuar endavant.

  Els més llegits

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca