Glovo perd 304 milions d’euros el 2022

Era el primer any sota el control de l'alemanya Delivery Hero

Publicitat

Glovo ha tancat el 2022 –el primer any sota el control de la multinacional alemanya Delivery Hero- amb unes pèrdues de 304 milions d’euros. Tot i que la plataforma catalana continua en números vermells, ha reduït les pèrdues respecte de l’any anterior, quan es van enfilar fins als 474,8 milions d’euros. En global, Delivery Hero ha acabat l’any perdent 623,6 milions d’euros, tot i augmentar un 20,7% els ingressos, fins a 9.500 milions d’euros. Segons ha detallat el grup en un comunicat, durant el 2022 la companyia “es va afrontar a molts reptes” i confia en assolir un benefici brut positiu durant el 2023. En concret, pronostica que l’ebitda se situarà en el 0,5%, tenint en compte també Glovo.

Delivery Hero va tancar l’adquisició de Glovo el juliol del 2022. Les pèrdues del grup arriben dies després que Glovo hagi anunciat que acomiadarà 250 treballadors, el 6,5% de la seva plantilla. Els acomiadaments de l’empresa de repartiment a domicili afectaran sobretot les oficines centrals de la companyia ubicades a Barcelona.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca