Un informe del Bundestag considera il·legal l’espionatge a Puigdemont

Un expert de drets civils apunta que l'espionatge estranger al seu territori és "inadmissible"

Publicitat

Un informe del Bundestag defensa que l’espionatge estranger al seu territori és “inadmissible”. El text, encarregat pel diputat Andrej Hunko, afirma que “les activitats d’intel·ligència provinents d’altres serveis estrangers són fonamentalment inadmissibles com un exercici de poder d’un estat estranger a menys que el govern ho autoritzi”. D’acord amb un activista dels drets civils a Alemanya, aquesta consideració podria encabir el seguiment per aconseguir la detenció de Carles Puigdemont a Schleswig-Holstein, si es confirma que el Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI) va punxar telèfons i utilitzar dispositius de seguiment per localitzar el seu vehicle.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca