“Gràcies a Illa i al PSC la repressió segueix endavant”

El diputat de Junts alerta que el TC "segueix amb la seva postura" i que els drets de la ciutadania "s'han vulnerat"

Publicitat

“Gràcies a Salvador Illa i al PSC la repressió segueix endavant”. Així ha reaccionat el diputat de Junts i exconseller Lluís Puig, després que el Tribunal Constitucional (TC) hagi anul·lat la seva delegació de vot al Parlament. En un missatge a Twitter, Puig -exiliat a Bèlgica- ha alertat que el TC “segueix amb la seva postura”, i que els drets de les persones que el van votar “tornen a ser vulnerats”. Arran d’un recurs del líder del PSC, Salvador Illa, el tribunal ha anul·lat l’acord de la presidència de la cambra, Laura Borràs, del 25 de març de l’any passat que admetia la sol·licitud de Puig de delegar el seu vot. També anul·la l’acord de la Mesa de l’endemà que confirmava la delegació de vot.

Segons el tribunal, els dos acords van vulnerar el dret del PSC i altres diputats a exercir funcions representatives i dels ciutadans a participar en els assumptes públics a través dels seus representants.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes