Aragonès transmet en nom del Govern el condol a la família del maquinista mort a Sant Boi

El cap de l'executiu català desitja una "ràpida recuperació" als ferits

Publicitat

Pere Aragonès ha lamentat a través de les xarxes socials la mort del maquinista aquest dilluns a la tarda a l’accident de Sant Boi de Llobregat i ha transmès en nom del Govern “el condol i tot el suport” a la família. El president de la Generalitat ha subratllat que l’executiu està molt pendent dels treballs dels cossos d’emergències, així com de l’evolució de “l’important nombre de ferits”, als quals ha desitjat una “ràpida recuperació”.

També s’ha mostrat “consternada” pel succés l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que a través de les xarxes socials ha fet arribar el condol als familiars, amics i companys de la víctima i ha desitjat una “ràpida recuperació” a totes les persones ferides.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca