Díaz anuncia una comissió d’experts per “fer la gran reforma” de l’Estatut dels Treballadors i adaptar-lo al segle XXI

La vicepresidenta diu que és el primer 1 de Maig en què es surt al carrer havent "millorat la vida dels treballadors"

Publicitat

La vicepresidenta tercera del govern espanyol i responsable de Treball, Yolanda Díaz, ha anunciat aquest Primer de Maig que constituirà una comissió d’experts “per fer la gran reforma del dret laboral espanyol” i comptar amb un “Estatut dels Treballadors del segle XXI”. En una intervenció a la manifestació de Madrid, Díaz ha apostat per deixar enrere l’Estatut dels Treballadors que els “vells sindicalistes” sempre han considerat que té “tics autoritaris” i “obrir les portes del dret laboral al segle XXI, canviant la realitat de dalt a baixa”. La vicepresidenta també ha anunciat que “en poques setmanes” treballarà amb els agents socials per elaborar una llei de participació institucional.

Yolanda Díaz ha remarcat que el d’enguany és el primer 1 de Maig en què es pot sortir al carrer “havent millorat al vida dels treballadors”. En aquest sentit, ha destacat els acords amb els sindicats per apujar el salari mínim interprofessional, la llei d’igualtat retributiva o la llei rider.

“Per primera vegada sortim dient que la precarietat, després de la reforma laboral, s’acabarà, però no ens conformem, no ens quedarem aquí”, ha dit.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca