Puigdemont avisa que Pegasus és “una amenaça profunda per a la democràcia europea” i reclama a la UE ser “exigent”

L'expresident diu que hi ha estats que "violen la vida privada de famílies, periodistes, advocats i dissidents polítics"

Publicitat

L’expresident Carles Puigdemont ha avisat aquest dissabte que l’eina d’espionatge Pegasus és “una amenaça profunda per a la democràcia europea”. En una intervenció al plenari de la Conferència sobre el Futur d’Europa que s’ha celebrat a la seu de l’Eurocambra a Estrasburg, el també eurodiputat de Junts ha avisat dels riscos per als “drets fonamentals” que hi ha a la Unió Europea. “No som prou exigents amb els nostres estats que abusen d’aquestes eines”, ha avisat Puigdemont en referència a l’escàndol d’espionatge i l’actitud de Brussel·les al respecte. Puigdemont ha lamentat que s’estan violant “la vida privada de famílies, periodistes, advocats i dissidents polítics”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes