Barcelona Activa crea una xarxa d’experts per impulsar noves polítiques públiques i millorar la seva avaluació

El grup motor l'integren una trentena de persones

Publicitat

Barcelona Activa ha creat un ‘Think Net’, una xarxa de coneixement formada per experts per repensar i impulsar noves polítiques públiques. Durant aquest any abordarà els reptes de l’ocupació juvenil, l’impacte dels objectius en sostenibilitat en l’economia i les empreses i nous models de negoci innovadors. El grup motor està format per una trentena de persones com l’exrectora de la Universitat Autònoma de Barcelona, Margarita Arboix; la periodista Mara Balestrini; la directora de la Digital Future Society de la MWCapital, Cristina Colom; l’enginyer industrial Pere Condom; la fundadora d’HolaLuz Carlota Pi; o la directora de BStartup de Banc Sabadell, Yolanda Pérez.

Els objectius de la xarxa són l’anticipació de tendències, el foment d’aliances publicoprivades amb el teixit socioeconòmic de la ciutat, la projecció de Barcelona com a referent de competitivitat, innovació i sostenibilitat i la incorporació d’una mirada externa i experta en el desplegament estratègic de l’activitat de Barcelona Activa.

Altres membres són l’actual presidenta del comitè empresarial de la BIT Habitat, Pilar Conesa; la doctora en Economia i sòcia fundadora de KSNET, Elena Costats;  l’expert en processos d’emprenedoria i aliances estratègiques Ignasi Costats; el coordinador del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona Oriol Estela; i l’enginyera i cofundadora de Young IT Girls, Anna Grau, entre d’altres.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca