Cursos de formació perquè les dones accedeixin a càrrecs directius

Aula Magna Business School és una escola de negocis que planta cara al sostre de vidre amb un equip de dones compromeses

Publicitat

Aula Magna Business School és una escola de negocis que ofereix cursos de formació per a dones emprenedores, executives o directives que volen créixer professionalment a través d’un aprenentatge dinàmic, interactiu, amb perspectiva de gènere i divers. L’objectiu és reduir la bretxa existent en els alts llocs de poder, allà on l’absència de dones és destacada.

“Necessitem un altre tipus de contingut, en fons i forma, respecte a l’ensenyament de les grans escoles de negoci. Les dones hem de conciliar i això, normalment, no es té en compte”, explica Clara Lapiedra, CEO i fundadora d’Aula Magna Business School.

Segons un dels informes de Harvard Business Review, la presència femenina a les aules dels programes executius no arriba al 20%. Una problemàtica que Lapiedra va viure en les seves pròpies carns. “En Aula Magna elaborem casos propis, concisos i amb informació rellevant per al context professional de les alumnes; superant, així, les deficiències de les escoles de negoci existents”.

Programa de Desenvolupament Executiu (PDE)

Publicitat

Aula Magna Business School seria el model d’èxit d’una escola de negocis pensada per i per a dones. El 22 d’abril comença la quarta edició del seu programa estrella, el Programa de Desenvolupament Executiu (PDE), amb una durada de 20 setmanes (190 hores) i una modalitat flexible i interactiva.

Les dones interessades a formar-se en habilitats directives, ampliar la seva xarxa de contactes i crear sinergies amb altres empresàries o directives poden inscriure’s o demanar informació a campus@aulamagnabs.com. Amb una plantilla de professores expertes en els seus àmbits de coneixement, el PDE és l’oportunitat per a potenciar coneixements amb masterclasses i pràctiques actualitzades. Sempre tenint en compte la conciliació amb la vida privada i l’horari laboral.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca