Feijóo es converteix en el candidat a presidir el PP més votat per les bases de la història de la formació

El 99,63% dels prop de 37.000 afiliats que han votat han donat suport al baró gallec

Publicitat

Alberto Núñez Feijóo s’ha convertit aquest dilluns en el candidat a presidir el PP més votat per les bases en la història de la formació, segons ha explicat a través de Twitter el president del comitè organitzador del 20è Congrés Nacional del partit, Esteban González Pons. Un 88,05% dels 41.991 afiliats del partit han exercit el seu dret a vot, 36.974 persones, i d’aquestes, el 99,63% han triat el candidat gallec, 36.781. Alhora s’han escollit els compromissaris per al Congrés de Sevilla. Seran ells els qui, amb el seu vot, confirmaran el mandat de les bases a Feijóo perquè es converteixi en el president del Partit Popular.

“Estem orgullosos i agraïts als milers d’afiliats que, en dilluns laboral i amb pluja a gran part d’Espanya, han volgut participar en aquest procés històric per al partit. La seva confiança ens fa més forts i ens marca el camí que cal seguir”, ha clos el fil a la popular xarxa social González Pons.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca