Unió de Pagesos exigeix “accions urgents” per garantir la supervivència del delta de l’Ebre

El sindicat xifra les terres que s'han perdut aquests anys en més de 700 hectàrees

Publicitat

Unió de Pagesos ha exigit “accions urgents” a l’Administració per garantir la supervivència del delta de l’Ebre (Tarragona) i ha rebutjat l’estratègia del Ministeri de Transició Ecològica perquè suposa una reculada de 500 metres de la línia marítima terrestre del Delta.

El sindicat comunicarà en una reunió amb el secretari d’Estat de Medi Ambient del Ministeri de Transició Ecològica el pròxim 11 de desembre que no accepta “un altre pas enrere pel que fa al futur i la protecció del Delta”, ha declarat en un comunicat aquest dijous.

Unió de Pagesos considera que l’actitud de l’Administració respecte al Delta, que ha anat perdent terreny des de fa seixanta anys, “evidencia una falta de respecte cap al territori i els seus habitants”.

El sindicat xifra les terres que s’han perdut aquests anys en més de 700 hectàrees, en una zona humida “reconeguda mundialment com un referent d’equilibri entre 20.000 hectàrees d’arrossar i més de 1.700 de llacunes”.

Publicitat

Unió de Pagesos retreu a l’Estat la seva “acció incompetent” i considera que el Govern fa anys que se situa en un segon pla respecte a les actuacions del Govern central.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca