L’ANC inicia aquest dilluns la consulta per ratificar la seva estratègia per incidir en les eleccions

Comença aquest dilluns i es tancarà dijous a les 20.00 hores

Publicitat

L’ANC ha iniciat aquest dilluns la consulta telemàtica perquè els socis de l’entitat votin per ratificar l’estratègia per incidir en les eleccions catalanes del 14 de febrer.

En un comunicat, l’ANC ha explicat que la consulta comença aquest dilluns i es tancarà dijous a les 20.00 hores, i que les bases hauran de ratificar els 15 punts del posicionament d’incidència política i els 10 principis del decàleg.

El Secretariat Nacional de l’entitat va aprovar el 25 d’octubre una proposta perquè l’ANC tingui una “incidència real per fer avançar les institucions i el país cap a la independència”, perquè els permetrà fiscalitzar i comparar els programes, declaracions i accions dels partits independentistes en precampanya i en campanya, després de les eleccions fins que es formi el Govern, i un cop s’hagi constituït el nou executiu.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes