El Govern demana perdó pel col·lapse dels ajuts als autònoms

Preveu ampliar-los

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha demanat perdó aquest dimarts pel col·lapse dels ajuts econòmics per a 10.000 autònoms per fer front a la crisi del coronavirus, i ha assegurat que la Generalitat preveu ampliar-los per mobilitzar més recursos per al sector: “Com a Govern lamentem que no hagi anat com hauria d’haver anat”.

Publicitat

“El problema real és que no tenim prou diners per fer front al que la gent necessita. És una realitat del nostre país”, ha afirmat en una conferència de premsa telemàtica després de la reunió del Consell Executiu.

Budó ha contraposat aquest ajut de la Generalitat amb la gestió del Govern central: “El suport de l’Estat als autònoms no tan sols ha estat de 0 euros, ha estat incrementar la quota d’autònoms”, per la qual cosa ha demanat a l’executiu de Pedro Sánchez que destini diners per ajudar les famílies i empreses afectades pel coronavirus.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca