eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  El Govern demana perdó pel col·lapse dels ajuts als autònoms

  Preveu ampliar-los

  La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha demanat perdó aquest dimarts pel col·lapse dels ajuts econòmics per a 10.000 autònoms per fer front a la crisi del coronavirus, i ha assegurat que la Generalitat preveu ampliar-los per mobilitzar més recursos per al sector: “Com a Govern lamentem que no hagi anat com hauria d’haver anat”.

  “El problema real és que no tenim prou diners per fer front al que la gent necessita. És una realitat del nostre país”, ha afirmat en una conferència de premsa telemàtica després de la reunió del Consell Executiu.

  Publicitat

  Budó ha contraposat aquest ajut de la Generalitat amb la gestió del Govern central: “El suport de l’Estat als autònoms no tan sols ha estat de 0 euros, ha estat incrementar la quota d’autònoms”, per la qual cosa ha demanat a l’executiu de Pedro Sánchez que destini diners per ajudar les famílies i empreses afectades pel coronavirus.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca