El Govern demana perdó pel col·lapse dels ajuts als autònoms

Preveu ampliar-los

Publicitat

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha demanat perdó aquest dimarts pel col·lapse dels ajuts econòmics per a 10.000 autònoms per fer front a la crisi del coronavirus, i ha assegurat que la Generalitat preveu ampliar-los per mobilitzar més recursos per al sector: “Com a Govern lamentem que no hagi anat com hauria d’haver anat”.

“El problema real és que no tenim prou diners per fer front al que la gent necessita. És una realitat del nostre país”, ha afirmat en una conferència de premsa telemàtica després de la reunió del Consell Executiu.

Budó ha contraposat aquest ajut de la Generalitat amb la gestió del Govern central: “El suport de l’Estat als autònoms no tan sols ha estat de 0 euros, ha estat incrementar la quota d’autònoms”, per la qual cosa ha demanat a l’executiu de Pedro Sánchez que destini diners per ajudar les famílies i empreses afectades pel coronavirus.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca