Continuen arribant nous ERTO a Treball

El Departament ha rebut 1.000 expedients en les últimes 24 hores, el volum que es rebia en un any abans de la pandèmia

Publicitat

Continuen arribant nous Expedients de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) al Departament de Treball des de l’inici de les noves restriccions com el tancament de bars, restaurants, centres comercials i gimnasos. A hores d’ara, 14.253 empreses han hivernat la feina de 95.406 treballadors des del 16 d’octubre, dia d’entrada en vigor de les mesures per combatre la segona onada de la covid-19. Així ho ha afirmat el secretari de Treball, Josep Ginesta, en una roda de premsa per comentar les dades de l’atur, que han crescut en 6.300 persones en un mes. Ginesta ha assegurat que la conselleria ha rebut 1.000 expedients en les últimes 24 hores, el volum que es rebia en un any abans de la pandèmia.

Preguntat sobre si s’havia arribat sostre en l’impacte de la covid sobre el mercat laboral, Ginesta ha assegurat que “hi ha moltes empreses que estan fent números i estan a l’expectativa de si les mesures es prorroguen per entrar nous expedients”. El secretari general del Departament ha assegurat que en un sol dia s’han afectat 8.000 treballadors.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca