Continuen arribant nous ERTO a Treball

El Departament ha rebut 1.000 expedients en les últimes 24 hores, el volum que es rebia en un any abans de la pandèmia

Continuen arribant nous Expedients de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) al Departament de Treball des de l’inici de les noves restriccions com el tancament de bars, restaurants, centres comercials i gimnasos. A hores d’ara, 14.253 empreses han hivernat la feina de 95.406 treballadors des del 16 d’octubre, dia d’entrada en vigor de les mesures per combatre la segona onada de la covid-19. Així ho ha afirmat el secretari de Treball, Josep Ginesta, en una roda de premsa per comentar les dades de l’atur, que han crescut en 6.300 persones en un mes. Ginesta ha assegurat que la conselleria ha rebut 1.000 expedients en les últimes 24 hores, el volum que es rebia en un any abans de la pandèmia.

Publicitat

Preguntat sobre si s’havia arribat sostre en l’impacte de la covid sobre el mercat laboral, Ginesta ha assegurat que “hi ha moltes empreses que estan fent números i estan a l’expectativa de si les mesures es prorroguen per entrar nous expedients”. El secretari general del Departament ha assegurat que en un sol dia s’han afectat 8.000 treballadors.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca