El CIE notifica dos nous positius i sis sospitosos per covid

Tots els afectats, alguns policies, són asimptomàtics i estan aïllats

Publicitat

El Centre d’Internament d’Estrangers (CIE) de la Zona Franca de Barcelona ha confirmat dos nous positius per covid-19 entre els seus interns, que se sumen al ja notificat la setmana passada. A més, sis persones, algunes de les quals policies nacionals, han d’estar aïllades perquè han estat en contacte estret amb els positius. Tots els positius són asimptomàtics, de moment, i tots els afectats han passat les proves PCR, segons ha avançat la Cadena Ser i han confirmat a l’ACN fonts de la Policia Nacional. El CIE va reobrir les seves portes fa uns dies enmig de crítiques tant de l’Ajuntament de Barcelona com d’entitats de drets humans.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca