Millo acusa Trapero de ser un giracamises

"Va decidir obeir a Déu i al diable i li han donat la raó. Ha estat molt astut"

Publicitat

El delegat del govern espanyol a Catalunya durant l’1-O, Enric Millo, ha considerat després de l’absolució del major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, que va ser “molt astut” perquè “va obeir a Déu i al diable i li han donat la raó”. En una entrevista a ‘Ser Catalunya’, Millo ha afegit que Trapero “ha desafiat les lleis de la gravetat” i que se n’ha sortit. Segons l’exdelegat del govern, va facilitar que el president de la Generalitat Carles Puigdemont pogués dur a terme els seus objectius “fora de la llei” i, segons la sentència, al mateix temps no va desobeir les ordres de qui li demanaven que impedís el referèndum. Millo ha conclòs que les imatges de l’1-O no s’ajusten a aquest relat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca