Romeva demana actualitzar el projecte independentista al 2021

"Si tenim clar l'objectiu final, el que cal és la capacitat d'adaptar-se i de recalcular el camí en funció de les inclemències que trobem"

Publicitat

El conseller legítim de la Generalitat, Raül Romeva ha fet una crida al moviment independentista perquè sigui capaç de continuar construint un projecte “republicà, àmpliament compartit, basat en el futur del país, i que respongui a la realitat del 2021, i no del 2017”.

En una entrevista de Catalunya Ràdio, Romeva ha considerat aquest dimecres que després de les eleccions cal un “compromís compartit sobre què significaran els vots, sobre quin ús se’n fa i com actuar per canviar les condicions”.

Per ell, l’independentisme representa avui dia la centralitat política del catalanisme i creu que “no calen més fulls de ruta o objectius rígids i inamovibles, sinó més aviat disposar d’un GPS”.

“Si tenim clar l’objectiu final, el que cal és la capacitat d’adaptar-se i de recalcular el camí en funció de les inclemències que trobem”.

Publicitat

Tenim un escenari d’incertesa molt rellevant i també s’ha de parlar de com es gestiona mitjançant criteris ideològics clars i de manera coherent amb les ambicions nacionals de Catalunya”, ha afirmat.

Sobre la sentència del TS, per Romeva la presó preventiva i la resolució en si demostren que se’ls castiga per ser qui són –diu– i no pel que han fet: “De manera reiterada hem comprovat que tot i que la llei és igual per a tothom, la justícia no ho és. És una injustícia i també la prova que l’Estat espanyol és un estat fallit”

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca