“Si vol venir a Catalunya hauria de demanar perdó”

ERC recorda que el rei "no és benvingut a Catalunya"

Publicitat

La secretària general adjunta i portaveu d’ERC, Marta Vilalta, ha demanat aquest dilluns al rei Felip VI que es disculpi pel discurs del 3 d’octubre del 2017 abans de venir divendres a Catalunya: “Si vol tornar a Catalunya, hauria de demanar perdó per aquest posicionament ofensiu contra la ciutadania de Catalunya, per les víctimes de la violència que van patir dels cossos de seguretat de l’Estat espanyol”.

En roda de premsa telemàtica, ha defensat que el rei “no és benvingut a Catalunya”, perquè creu que ell mateix va decidir deixar de representar una part de la ciutadania catalana després de l’1-O.

Sobre si el vicepresident en funcions de president de la Generalitat, Pere Aragonès, anirà a l’acte del rei divendres, ha contestat que serà el Govern qui decidirà com assistir-hi.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca