Una ONG alemanya vol que el Bundestag s’involucri en la situació catalana

Una ONG alemanya exigeix a l'Estat que compleixi amb el grup de Treball de l'ONU i alliberi els presos

L’ONG alemanya Society for Threatened Peoples (Societat pels Pobles Amenaçats) ha iniciat una campanya de recollida de firmes que exigeix a l’Estat espanyol que promogui el diàleg amb Catalunya i compleixi les recomanacions del Grup de Treball de les Nacions Unides sobre Detencions Arbitràries i alliberi els presos. De fet, la campanya insta la presidenta del comitè de drets humans del Bundestag, Gyde Jensen, a tractar el tema i pressionar el govern espanyol perquè compleixi amb els dictàmens del grup de treball. “No hem de mirar cap a una altra banda quan els drets humans fonamentals estan en risc a Catalunya i es criminalitza els representats elegits”, diu el manifest.

Publicitat

“Només un diàleg creïble entre Madrid i Barcelona pot conduir a una solució política duradora. Alemanya i la Unió Europea també han de fer més per aconseguir-ho”, afirma el document que l’ONG Society for Threatened Peoples promou.

El manifest també lamenta la presó pels líders independentistes, condemnats a entre 9 i 13 anys de presó, i la considera desproporcionada. L’ONG també ha publicat un vídeo en alemany per denunciar la situació catalana.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca