Una ONG alemanya vol que el Bundestag s’involucri en la situació catalana

Una ONG alemanya exigeix a l'Estat que compleixi amb el grup de Treball de l'ONU i alliberi els presos

Publicitat

L’ONG alemanya Society for Threatened Peoples (Societat pels Pobles Amenaçats) ha iniciat una campanya de recollida de firmes que exigeix a l’Estat espanyol que promogui el diàleg amb Catalunya i compleixi les recomanacions del Grup de Treball de les Nacions Unides sobre Detencions Arbitràries i alliberi els presos. De fet, la campanya insta la presidenta del comitè de drets humans del Bundestag, Gyde Jensen, a tractar el tema i pressionar el govern espanyol perquè compleixi amb els dictàmens del grup de treball. “No hem de mirar cap a una altra banda quan els drets humans fonamentals estan en risc a Catalunya i es criminalitza els representats elegits”, diu el manifest.

“Només un diàleg creïble entre Madrid i Barcelona pot conduir a una solució política duradora. Alemanya i la Unió Europea també han de fer més per aconseguir-ho”, afirma el document que l’ONG Society for Threatened Peoples promou.

El manifest també lamenta la presó pels líders independentistes, condemnats a entre 9 i 13 anys de presó, i la considera desproporcionada. L’ONG també ha publicat un vídeo en alemany per denunciar la situació catalana.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca