El moment Laura Borràs

Es postula com a candidata efectiva de JxCat: "Si la militància ho decideix, seré candidata"

La portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, s’ha postulat com a candidata efectiva de JxCat. “Si la militància de Junts ho decideix, seré candidata de Junts”, ha assegurat en una entrevista a ‘Huffington Post’. De fet, ha confirmat que si hi ha primàries, s’hi presentarà i que llavor serà la militància qui haurà de decidir. “Sempre he estat a disposició. Quan es va considerar que anés a la llista i vaig deixar el món acadèmic, després com a consellera de Cultura, després com a portaveu a Madrid…. estic a disposició i si la militància ho decideix així, serà un orgull poder ser la candidata”. En canvi, el líder de JxCat, Carles Puigdemont, encara no ha aclarit públicament si pensa presentar-se a les primàries del seu espai.

Publicitat

En l’entrevista, Borràs ha parlat sobre l’estratègia d’ERC després de les pròximes eleccions catalanes. “Veurem quina és l’estratègia d’ERC. La nostra és inequívocament independentista. Si algú pretén pactar amb partits que no són independentistes, no és perquè avanci el camí cap a la independència. Nosaltres volem avançar i, per això, només ens plantegem governar amb partits independentistes”, ha afirmat.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca