El moment Laura Borràs

Es postula com a candidata efectiva de JxCat: "Si la militància ho decideix, seré candidata"

La portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, s’ha postulat com a candidata efectiva de JxCat. “Si la militància de Junts ho decideix, seré candidata de Junts”, ha assegurat en una entrevista a ‘Huffington Post’. De fet, ha confirmat que si hi ha primàries, s’hi presentarà i que llavor serà la militància qui haurà de decidir. “Sempre he estat a disposició. Quan es va considerar que anés a la llista i vaig deixar el món acadèmic, després com a consellera de Cultura, després com a portaveu a Madrid…. estic a disposició i si la militància ho decideix així, serà un orgull poder ser la candidata”. En canvi, el líder de JxCat, Carles Puigdemont, encara no ha aclarit públicament si pensa presentar-se a les primàries del seu espai.

Publicitat

En l’entrevista, Borràs ha parlat sobre l’estratègia d’ERC després de les pròximes eleccions catalanes. “Veurem quina és l’estratègia d’ERC. La nostra és inequívocament independentista. Si algú pretén pactar amb partits que no són independentistes, no és perquè avanci el camí cap a la independència. Nosaltres volem avançar i, per això, només ens plantegem governar amb partits independentistes”, ha afirmat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes