El moment Laura Borràs

Es postula com a candidata efectiva de JxCat: "Si la militància ho decideix, seré candidata"

La portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, s’ha postulat com a candidata efectiva de JxCat. “Si la militància de Junts ho decideix, seré candidata de Junts”, ha assegurat en una entrevista a ‘Huffington Post’. De fet, ha confirmat que si hi ha primàries, s’hi presentarà i que llavor serà la militància qui haurà de decidir. “Sempre he estat a disposició. Quan es va considerar que anés a la llista i vaig deixar el món acadèmic, després com a consellera de Cultura, després com a portaveu a Madrid…. estic a disposició i si la militància ho decideix així, serà un orgull poder ser la candidata”. En canvi, el líder de JxCat, Carles Puigdemont, encara no ha aclarit públicament si pensa presentar-se a les primàries del seu espai.

En l’entrevista, Borràs ha parlat sobre l’estratègia d’ERC després de les pròximes eleccions catalanes. “Veurem quina és l’estratègia d’ERC. La nostra és inequívocament independentista. Si algú pretén pactar amb partits que no són independentistes, no és perquè avanci el camí cap a la independència. Nosaltres volem avançar i, per això, només ens plantegem governar amb partits independentistes”, ha afirmat.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Millo acusa Trapero de ser un giracamises

El delegat del govern espanyol a Catalunya durant l'1-O, Enric Millo, ha considerat després de l'absolució del major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, que...

L’Audiència Nacional assegura que els Mossos no van col·laborar amb l’1-O “ni per omissió”

La sentència que absol el major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, la intendent Teresa Laplana i els dos exalts càrrecs de la Conselleria d'Interior...

La Cambra anuncia que l'”escenari més negatiu es confirma”

La Cambra de Comerç de Barcelona ha actualitzat a la baixa les previsions econòmiques després de l'inici de la segona onada i les restriccions...

Prohibit utilitzar el català en les comunicacions de València amb Catalunya i les Balears

El Tribunal Suprem (TS) ha desestimat els incidents de nul·litat de l'Advocacia de la Generalitat Valenciana i el sindicat STEPV-Iv contra la resolució de...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca