Castellà demana no interpretar l’1-O i complir-lo

"L'Estat espanyol va fer fallida en territori català"

Publicitat

El líder de Demòcrates, Toni Castellà, ha afirmat aquest dijous que el mandat de l’1-O “no és interpretable” i ha demanat complir-lo, perquè creu que des d’aquell dia els polítics catalans estan en deute amb la ciutadania.

En declaracions als mitjans després que partits i entitats independentistes hagin commemorat el tercer aniversari de l’1-O en una ‘foto unitària’ que ha organitzat Òmnium, ha defensat que aquell dia “l’Estat espanyol va fer fallida en territori català” i que la victòria del ‘sí’ suposa un mandat per fer la independència, que considera que no es pot interpretar, sinó que s’ha de complir.

Per això, ha reiterat que en les properes eleccions cal aconseguir una majoria “disposada a fer la independència” per fer efectiva la declaració unilateral del 2017.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca