Iceta amenaça el Gobierno d’acusar-lo per prevaricació si no tramita els indults

Seria "un escàndol"

Publicitat

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha assegurat aquest dijous que l’Executiu “no pot deixar de tramitar una petició d’indult” perquè, sinó, “estaria prevaricant”. “Seria motiu d’escàndol que es bloquegés la tramitació d’una sol·licitud a la qual tenen dret tots els ciutadans”, ha afegit.

En una entrevista a ‘La hora de la 1’, recollida per Europa Press, Iceta s’ha mostrat sorprès per “l’embolic” provocat arran de l’anunci del ministre de Justícia, Juan Carlos Campo, que va explicar des de la tribuna del Congrés dels Diputats que els indults per als condemnats en el judici per l’1-O a Catalunya començaran a tramitar-se la setmana vinent.

“La veritat em costa de vegades entendre-ho. Imagini’s que el ministre de Justícia digués: ‘Ui, com no em cau bé, ho poso al calaix’. No pot. I per tant, no dic que no sigui notícia, però no un motiu d’escàndol”, ha afirmat Iceta.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes