Comença el curs, Colau demana

Sol·licita al Govern més docents i a l'Estat que faciliti les baixes en cas de quarantenes

Publicitat

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha demanat aquest dilluns a la Generalitat més docents per “garantir ràtios” i a l’Estat que faciliti les baixes a pares i mares en cas de quarantena.

En un enfilall de tuits que ha recollit Europa Press en el primer dia del curs acadèmic, ha assegurat que Barcelona ha posat “tots els recursos per garantir una reobertura segura de les escoles”.

L’alcaldessa ha assegurat que el curs comença amb dificultats i nervis, però ha dit que s’ha de fer el que calgui perquè tiri endavant amb tota la normalitat que sigui possible, i ha subratllat la funció “insubstituïble” de l’escola.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca